Здравейте колеги,въпреки многото негативни думи,които изчух последните две седмици се сдобих със едно черно КуВе,искам да ви благодаря за мненията,които ми дадохте без тях нямаше да съм горд притежател на Алфа и съм много доволен от разхода на първо четене.Със 4 човека и багаж от морето(от там я взех) до Габрово ми изгори 7/100,но само по магистралата от Бургас карах със 120 иначе през цялото време си поддържах 90-100.Утре като я измия и ще и направя една фотосесия и ще пусна снимки.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145 2.0 т.с.
Collapse
X
-
Благодаря колеги,малко ми се дублират темите,защото има и такава в Общи приказки,но тази си беше още за мненията за колата,за това пускам снимки и тук,обаче нещо не мога да се оправя с качването,за това ето линк http://iv4yyy89.snimka.bg/automobiles/alfa-qv.688821Last edited by ivailo rachev; d.m.y г., 07:43.Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex...Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Comment
-
Иво, я дай и една снимка на задницата при изфорсиран мотор, ако изобщо се вижда нещо на снимката от пушек. Та колеги нашият човек му е дошла в повече лИбовта към колата и хич не се е замислил, че мотора ще трябва да се отваря за ремонт, че отзад след 3500 оборота нищо не се вижда от пушек от изгоряло масло, а вариатора трака за страх и ужас, но като цяло само мотора е зле, което лично мен по-не ме плаши, че поне като се направи веднъж както трябва и после само хубаво масло и бензин му трябва.FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI
Comment
-
еее при покупката как не е забелязано че пуши яко ? мн лошо ся пак пари отгоре .. Вариатора и да трака нищо му няма и моя трака ама разлика с преди като не тракаше няма .. тай че да си тракаalfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
Fiat punto GT in progress ~200hp
Comment
-
Това,че мотора не е в пълно здраве ми беше ясно преди да отида да видя колата,но любовта е по-голяма и това,че скоро мотора ще се отваря въобще не ме притеснява.Важното е,че си върви много добре,даже снощи едно БМВ 320 го забелязаFiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Comment
-
Ами то любовта е сляпа, а и както казах то май е по-добре да си направи мотора и да знае, че е читав, отколкото да трябва да се оправя купе, окачване, скорости.Само не знам защо гори толкова много масло, все едно няма маслени сигменти, но повече ще се разбере след като поне се измери компресията. А за вариатора е ясно, че ще има да си чука, най-много да му се смени един ремонтен комплект, ама на всички ни е ясно, че няма да има голям ефект от това.По е интересно какво става вътре в мотора,че гарнитурата на главата видимо не надува, а като се кара на дълго и то със скорост около 100км/ч държи над 100градуса и вентилаторите работят постоянно, а на място си държи добре температура и явно нещо доста го мъчи този двигател, а в същото време разхода му не бензин си е доста добър...FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI
Comment
-
Аз взех да се съмнявам,че датчика не показва коректни стойности,понеже всичко си е наред не кипи не бълбука,а показва висока температура.Обаче пък от към вървене и особено от към разход няма абсолютно никакви недоразумения.Пък и аз я взех колата с мисълта,че мотора ще се отваря,но просто толкова се влюбих в тази Алфа,че въобще не ми пука за отварянето
П.П. Милчо ако не си минавал вчера през магазина и мен да ме е нямало,да знаеш,че семеринга е при нас.Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Comment
Comment